Спаржа – сезонниий делікатес для ресторанів
Вантажиться...
Дата
2023-05-18
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
спаржа, сезонне меню, здорове харчування, asparagus, seasonal menu, healthy food
Бібліографічний опис
Прісс О. Спаржа – сезонниий делікатес для ресторанів / Олеся Прісс, Павло Булгаков // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 319–321.