Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34117
Title: | Приготування у вакуумі: технологічні аспекти |
Authors: | Опанасенко, Антоніна Бровенко, Тетяна Opanasenko, Antonina Brovenko, Tetiana |
Keywords: | ресторан технології sous vide restaurant technology sous vide |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Опанасенко А. Приготування у вакуумі: технологічні аспекти / Антоніна Опанасенко, Тетяна Бровенко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 312–313. |
Abstract: | Мета, яку переслідують кулінари, застосовуючи метод Sous vide – максимально зберегти в стравах соковитість, смак і корисні якості. У вакуумі готовність продукту залишається рівномірним протягом усього процесу готування. The goal pursued by cooks using the Sous vide method is to preserve juiciness, taste and useful qualities in dishes as much as possible. In a vacuum, the readiness of the product remains uniform throughout the entire cooking process. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34117 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Antonina Opanasenko.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.