Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-09-16Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівніКуцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, Mariia
2021-09-16Особливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спортуЛевчук, Алла; Паска, Марія; Levchuk, Alla; Paska, Mariia
2021-09-17Розроблення нових видів змішаних десертних безалкогольних напоївПотапова, Катерина; Паска, Марія; Potapova, Kateryna; Paska, Mariia
2021-09-17Особливості харчування спортсменів-футболістівПаска, Марія; Левчук, Алла; Paska, Mariia; Levchuk, Alla
2022-05-19Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговуванняЖуренко, Денис; Дупак, Надія; Баль-Прилипко, Лариса; Паска, Марія; Zhurenko, Denys; Dupak, Nadiia; Bal-Prylypko, Larysa; Paska, Mariia
2021-09-17Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка"Ушакова, Катерина; Паска, Марія; Ushakova, Kateryna; Paska, Mariia