Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32896
Title: | Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування |
Authors: | Журенко, Денис Дупак, Надія Баль-Прилипко, Лариса Паска, Марія Zhurenko, Denys Dupak, Nadiia Bal-Prylypko, Larysa Paska, Mariia |
Keywords: | гостинність бізнес інновації туризм hospitality business innovation tourism |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування / Денис Журенко, Надія Дупак, Лариса Баль-Прилипко, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів).-Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - С. 22-24. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/32896 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_01_22-24.pdf | 603.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.