Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32896
Title: Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування
Authors: Журенко, Денис
Дупак, Надія
Баль-Прилипко, Лариса
Паска, Марія
Zhurenko, Denys
Dupak, Nadiia
Bal-Prylypko, Larysa
Paska, Mariia
Keywords: гостинність
бізнес
інновації
туризм
hospitality
business
innovation
tourism
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування / Денис Журенко, Надія Дупак, Лариса Баль-Прилипко, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів).-Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - С. 22-24.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32896
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_01_22-24.pdf603.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.