Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32896
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Журенко, Денис | - |
dc.contributor.author | Дупак, Надія | - |
dc.contributor.author | Баль-Прилипко, Лариса | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Zhurenko, Denys | - |
dc.contributor.author | Dupak, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Bal-Prylypko, Larysa | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-07T07:29:52Z | - |
dc.date.available | 2022-10-07T07:29:52Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування / Денис Журенко, Надія Дупак, Лариса Баль-Прилипко, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів).-Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - С. 22-24. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32896 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | гостинність | uk_UA |
dc.subject | бізнес | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | hospitality | uk_UA |
dc.subject | business | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.subject | tourism | uk_UA |
dc.title | Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_01_22-24.pdf | 603.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.