Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 14 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022-10-06
Стиль страв молекулярної кухні
Гузенко, Ірина
;
Радзімовська, Ольга
;
Huzenko, Iryna
;
Radzimovska, Olha
2022-10-06
Current trends of creating menu in restaurant business establishments
Tomalia, Tetiana
;
Halmiz, Yulia
;
Халміз, Юлія
;
Томалія, Тетяна
2022-10-06
Готельно-ресторанний бізнес у сучасних умовах
Нікітіна, Тетяна
;
Nikitina, Tetiana
2022-10-06
Розширення асортименту виробів оздоровчого призначення у закладах ресторанного господарства
Кирпіченкова, Оксана
;
Стахурська, Лілія
;
Kyrpichenkova, Oksana
;
Stakhurska, Liliia
2022-10-06
Analysis of the hospitality industry in western Ukraine during the war
Hrafska, Oryslava
;
Bodnar, Roman
;
Графська, Орислава
;
Боднар, Роман
2022-10-06
Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесу
Рябенька, Марина
;
Лук’янець, Алла
;
Riabenka, Maryna
;
Lukianets, Alla
2022-10-06
Актуальність корпоративної соціальної відповідальності в галузі гостинності в умовах війни
Павленчик, Наталія
;
Лешко, Христина
;
Pavlenchyk, Nataliia
;
Leshko, Khrystyna
2022-01-21
Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарства
Петришин, Наталія
;
Ланиця, Ірина
;
Petryshyn, Nataliia
;
Lanytsia, Iryna
2022-01-21
Модернізація дитячого меню в закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Карпова, Марта
;
Paska, Mariia
;
Karpova, Marta
2022-01-21
«SECONDMENT» як інноваційний метод розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу
Гузар, Уляна
;
Вільчинська, Оксана
;
Huzar, Uliana
;
Vilchynska, Oksana
Discover
Author
2
Huzar, Uliana
2
Гузар, Уляна
1
Bodnar, Roman
1
Halmiz, Yulia
1
Hrafska, Oryslava
1
Huzenko, Iryna
1
Karman, Tetiana
1
Karpova, Marta
1
Kyrpichenkova, Oksana
1
Lanytsia, Iryna
.
next >
Subject
7
restaurant
3
інновації
2
hotel
2
war
2
війна
2
готель
2
тренд
1
black elderberry
1
business
1
catering
.
next >