Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33377
Title: | Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесу |
Other Titles: | Formation of a management mechanism in the activities of restaurant business enterprises |
Authors: | Рябенька, Марина Лук’янець, Алла Riabenka, Maryna Lukianets, Alla |
Keywords: | організаційно-економічний механізм управління ресторан ресторанний бізнес індустрія гостинності organizational and economic mechanism control hospitality industry restaurant restaurant business |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Рябенька М. Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесу / Марина Рябенька, Алла Лук’янець // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 361-363. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33377 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
а Рябенька.pdf | 99.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.