Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33282
Title: | Current trends of creating menu in restaurant business establishments |
Other Titles: | Сучасні тенденції формування меню в закладах ресторанного господарства |
Authors: | Tomalia, Tetiana Halmiz, Yulia Халміз, Юлія Томалія, Тетяна |
Keywords: | restaurant catering menu touch panels ресторан кейтеринг меню сенсорні панелі |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Tomalia T. Current trends of creating menu in restaurant business establishments / Tetiana Tomalia, Yulia Halmiz // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 130-132. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33282 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tomalina.pdf | 98.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.