Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33296
Title: | Розширення асортименту виробів оздоровчого призначення у закладах ресторанного господарства |
Other Titles: | Expanding the range of health products in restaurants |
Authors: | Кирпіченкова, Оксана Стахурська, Лілія Kyrpichenkova, Oksana Stakhurska, Liliia |
Keywords: | кекси бузина чорна пюре бузинове ресторан cupcakes black elderberry elderberry puree restaurant |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Кирпіченкова О. Розширення асортименту виробів оздоровчого призначення у закладах ресторанного господарства / Оксана Кирпіченкова, Лілія Стахурська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 164-165. |
Abstract: | Мета – розробити новий асортимент кексів з використанням суше- них плодів бузини чорної. Рослинна сировина забезпечить надання новим виробам оздоровчих властивостей, завдяки чому вони спри- ятимуть підтриманню нормального функціонування організму люди- ни, забезпеченню здоров’я і довголіття. Адже задоволення потреб сучасного споживача в оздоровчій продукції є одним із напрямів успішного розвитку цивілізованого ресторанного ринку.The goal is to develop a new assortment of cupcakes using dried of black elderberry fruits. Plant raw materials will provide new products with health-promoting properties, thanks to which they contribute will support the normal functioning of the human body us, ensuring health and longevity. After all, the satisfaction of needs of the modern consumer in health products is one of the directions successful development of the civilized restaurant market. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33296 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
кирпіченкова.pdf | 95.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.