Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33296
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКирпіченкова, Оксана-
dc.contributor.authorСтахурська, Лілія-
dc.contributor.authorKyrpichenkova, Oksana-
dc.contributor.authorStakhurska, Liliia-
dc.date.accessioned2022-12-27T09:57:48Z-
dc.date.available2022-12-27T09:57:48Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationКирпіченкова О. Розширення асортименту виробів оздоровчого призначення у закладах ресторанного господарства / Оксана Кирпіченкова, Лілія Стахурська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 164-165.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33296-
dc.description.abstractМета – розробити новий асортимент кексів з використанням суше- них плодів бузини чорної. Рослинна сировина забезпечить надання новим виробам оздоровчих властивостей, завдяки чому вони спри- ятимуть підтриманню нормального функціонування організму люди- ни, забезпеченню здоров’я і довголіття. Адже задоволення потреб сучасного споживача в оздоровчій продукції є одним із напрямів успішного розвитку цивілізованого ресторанного ринку.The goal is to develop a new assortment of cupcakes using dried of black elderberry fruits. Plant raw materials will provide new products with health-promoting properties, thanks to which they contribute will support the normal functioning of the human body us, ensuring health and longevity. After all, the satisfaction of needs of the modern consumer in health products is one of the directions successful development of the civilized restaurant market.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectкексиuk_UA
dc.subjectбузина чорнаuk_UA
dc.subjectпюре бузиновеuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectcupcakesuk_UA
dc.subjectblack elderberryuk_UA
dc.subjectelderberry pureeuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.titleРозширення асортименту виробів оздоровчого призначення у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeExpanding the range of health products in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
кирпіченкова.pdf95.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.