Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33292
Title: Стиль страв молекулярної кухні
Other Titles: The style of molecular cuisine dishes
Authors: Гузенко, Ірина
Радзімовська, Ольга
Huzenko, Iryna
Radzimovska, Olha
Keywords: молекулярна кухня
технології
продукт
ресторан
страви
гість
molecular cuisine
technology
product
restaurant
meals
guest
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Гузенко І. Стиль страв молекулярної кухні / Ірина Гузенко, Ольга Радзімовська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 156-158.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33292
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
гузенко.pdf99.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.