Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33292
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузенко, Ірина | - |
dc.contributor.author | Радзімовська, Ольга | - |
dc.contributor.author | Huzenko, Iryna | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-27T09:31:58Z | - |
dc.date.available | 2022-12-27T09:31:58Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Гузенко І. Стиль страв молекулярної кухні / Ірина Гузенко, Ольга Радзімовська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 156-158. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33292 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | молекулярна кухня | uk_UA |
dc.subject | технології | uk_UA |
dc.subject | продукт | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | страви | uk_UA |
dc.subject | гість | uk_UA |
dc.subject | molecular cuisine | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | product | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | meals | uk_UA |
dc.subject | guest | uk_UA |
dc.title | Стиль страв молекулярної кухні | uk_UA |
dc.title.alternative | The style of molecular cuisine dishes | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
гузенко.pdf | 99.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.