Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31810
Title: | Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарства |
Authors: | Петришин, Наталія Ланиця, Ірина Petryshyn, Nataliia Lanytsia, Iryna |
Keywords: | ферментовані продукти тренд асортимент ресторан |
Issue Date: | 21-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Петришин Н. Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарства / Наталія Петришин, Ірина Ланиця // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 150-151. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31810 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Петришин_Ланиця_СТ.pdf | 551.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.