Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022-01-21

Автори

Петришин, Наталія
Ланиця, Ірина
Petryshyn, Nataliia
Lanytsia, Iryna

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

ферментовані продукти, тренд, асортимент, ресторан

Бібліографічний опис

Петришин Н. Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарства / Наталія Петришин, Ірина Ланиця // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 150-151.