Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2022-01-21
Автори
Петришин, Наталія
Ланиця, Ірина
Petryshyn, Nataliia
Lanytsia, Iryna
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
ферментовані продукти, тренд, асортимент, ресторан
Бібліографічний опис
Петришин Н. Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарства / Наталія Петришин, Ірина Ланиця // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 150-151.