Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31810
Title: Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарства
Authors: Петришин, Наталія
Ланиця, Ірина
Petryshyn, Nataliia
Lanytsia, Iryna
Keywords: ферментовані продукти
тренд
асортимент
ресторан
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Петришин Н. Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарства / Наталія Петришин, Ірина Ланиця // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 150-151.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31810
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петришин_Ланиця_СТ.pdf551.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.