Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31827
Title: «SECONDMENT» як інноваційний метод розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу
Authors: Гузар, Уляна
Вільчинська, Оксана
Huzar, Uliana
Vilchynska, Oksana
Keywords: розвиток персоналу
ресторан
конкурентоспроможність закладу
інновації
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Гузар У. «SECONDMENT» як інноваційний метод розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу / Уляна Гузар, Оксана Вільчинська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 255-257.
Abstract: Метою нашої роботи є характеристика інноваційного методу розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31827
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гузар_Вільчинська_СТ.pdf550.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.