Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31827
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorВільчинська, Оксана-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.contributor.authorVilchynska, Oksana-
dc.date.accessioned2022-01-22T14:41:05Z-
dc.date.available2022-01-22T14:41:05Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationГузар У. «SECONDMENT» як інноваційний метод розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу / Уляна Гузар, Оксана Вільчинська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 255-257.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31827-
dc.description.abstractМетою нашої роботи є характеристика інноваційного методу розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectрозвиток персоналуuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність закладуuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.title«SECONDMENT» як інноваційний метод розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гузар_Вільчинська_СТ.pdf550.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.