Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31827
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузар, Уляна | - |
dc.contributor.author | Вільчинська, Оксана | - |
dc.contributor.author | Huzar, Uliana | - |
dc.contributor.author | Vilchynska, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-22T14:41:05Z | - |
dc.date.available | 2022-01-22T14:41:05Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-21 | - |
dc.identifier.citation | Гузар У. «SECONDMENT» як інноваційний метод розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу / Уляна Гузар, Оксана Вільчинська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 255-257. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31827 | - |
dc.description.abstract | Метою нашої роботи є характеристика інноваційного методу розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | розвиток персоналу | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність закладу | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.title | «SECONDMENT» як інноваційний метод розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гузар_Вільчинська_СТ.pdf | 550.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.