Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 131-140 of 140 (Search time: 0.025 seconds).
previous
1
...
11
12
13
14
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-11-15
Аnalysis of the chemical compositionof pasta by using leguminous crops
Beraliyeva, E. B.
;
Kozykan, S.
;
Paska, M. Z.
;
Pavlenchyk, N. F.
;
Бералієва, Є. Б.
;
Козикан, С.
;
Паска, М. З.
;
Павленчик, Н. Ф.
2021-11-15
Розроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначення
Паска, М. З.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z.
;
Radzimovska, O. V.
2021-11-15
Розширення асортименту м'ясних посічених напівфабрикатів із пряно-ароматичними компонентами орегано
Паска, М. З.
;
Левчук, А. В.
;
Paska, M. Z.
;
Levchuk, A. V.
2021-12-02
Обробка кавового зерна та її вплив на смак у чашці
Паска, М. З.
;
Карпова, М. Р.
;
Paska, M. Z.
;
Karpova, M. R.
2021-09-27
Обгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризму
Паска, М. З.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z.
;
Radzimovska, O. V.
2022-01-13
Стандарт вищої освіти третього (освітньо-наукового рівня), ступінь вищої освіти - доктор філософії, галузь знань - 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології"
Поліщук, Г. Є.
;
Іоргачова, К. Г.
;
Паляниця, Л. Я.
;
Гринченко, О. О.
;
Баль-Прилипко, Л. В.
;
Валько, М. І.
;
Паска, М. З.
;
Некрасов, П. О.
;
Polishchuk, H. Ye.
;
Iorhachova, K. H.
;
Palianytsia, L. Ya.
;
Hrynchenko, O. O.
;
Bal-Prylypko, L. V.
;
Valko, M. I.
;
Paska, M. Z.
;
Nekrasov, P. O.
2021-12-28
Сучасні тенденції виробництва та обслуговування у ресторані-крамниці «М'ясо і Вино»
Калитин, Р. Р.
;
Паска, М. З.
;
Kalytyn, R. R.
;
Paska, M. Z.
2021-12-28
Територіальна організація ресторанного туризму Львівщини
Паска, М. З.
;
Радзімовська, О. В.
;
Сеник, М. Я.
;
Paska, M. Z.
;
Radzimovska, O. V.
;
Senyk, M. Ya.
2022-01-21
Інтеграція рецептур та впровадження інноваційних технологій у ресторані-кондитерській «Фраєрка» у контексті ресторанного туризму
Сеник, М. Я.
;
Радзімовська, О. В.
;
Паска, М. З.
;
Senyk, M. Ya.
;
Radzimovska, O. V.
;
Paska, M. Z.
2022-06-23
Моніторинг ринку послуг та конкурентного статусу ресторанного комплексу "36По" в умовах сьогодення
Білодід, А. А.
;
Паска, М. З.
;
Bilodid, А. А.
;
Paska, M. Z.
Discover
Author
140
Паска, М. З.
35
Lychuk, M. H.
35
Личук, М. Г.
27
Kravtsiv, R. Y.
27
Кравців, Р. Й.
9
Markovych, I. I.
9
Маркович, І. І.
9
Мартинюк, І. О.
7
Martyniuk, I. O.
5
Drachuk, U. R.
.
next >
Subject
21
бугайці
14
волинська м'ясна порода
13
мікроелементи
12
типи вищої нервової діяльності
10
технологія
8
хелати
7
біологічно активні речовини
7
фізіологія
6
залізо
6
худоба
.
next >
Date issued
127
2020
9
2021
3
2022
1
2015