Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31791
Title: Інтеграція рецептур та впровадження інноваційних технологій у ресторані-кондитерській «Фраєрка» у контексті ресторанного туризму
Authors: Сеник, М. Я.
Радзімовська, О. В.
Паска, М. З.
Senyk, M. Ya.
Radzimovska, O. V.
Paska, M. Z.
Keywords: ресторанний бізнес
інтеграція рецептур
інноваційні технології
ресторанний туризм
Issue Date: 21-Jan-2022
Citation: Сеник М. Я. Інтеграція рецептур та впровадження інноваційних технологій у ресторані-кондитерській «Фраєрка» у контексті ресторанного туризму / М. Я. Сеник, О. В. Радзімовська, М. З. Паска // Туризм і молодь - 2021 : матеріали кафедр. круглого столу студ. та асп. (м. Полтава 21 грудня 2021 р.) / за заг. ред. Г. П. Скляра та Ю. В. Карпенка. - Полтава : ПУЕТ, 2022. - 68-69.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31791
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сеник, Радзімовська, Паска.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.