Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31791
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сеник, М. Я. | - |
dc.contributor.author | Радзімовська, О. В. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Senyk, M. Ya. | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, O. V. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T15:32:02Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T15:32:02Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-21 | - |
dc.identifier.citation | Сеник М. Я. Інтеграція рецептур та впровадження інноваційних технологій у ресторані-кондитерській «Фраєрка» у контексті ресторанного туризму / М. Я. Сеник, О. В. Радзімовська, М. З. Паска // Туризм і молодь - 2021 : матеріали кафедр. круглого столу студ. та асп. (м. Полтава 21 грудня 2021 р.) / за заг. ред. Г. П. Скляра та Ю. В. Карпенка. - Полтава : ПУЕТ, 2022. - 68-69. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31791 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | інтеграція рецептур | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.subject | ресторанний туризм | uk_UA |
dc.title | Інтеграція рецептур та впровадження інноваційних технологій у ресторані-кондитерській «Фраєрка» у контексті ресторанного туризму | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сеник, Радзімовська, Паска.pdf | 1.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.