Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31791
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСеник, М. Я.-
dc.contributor.authorРадзімовська, О. В.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorSenyk, M. Ya.-
dc.contributor.authorRadzimovska, O. V.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2022-01-21T15:32:02Z-
dc.date.available2022-01-21T15:32:02Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationСеник М. Я. Інтеграція рецептур та впровадження інноваційних технологій у ресторані-кондитерській «Фраєрка» у контексті ресторанного туризму / М. Я. Сеник, О. В. Радзімовська, М. З. Паска // Туризм і молодь - 2021 : матеріали кафедр. круглого столу студ. та асп. (м. Полтава 21 грудня 2021 р.) / за заг. ред. Г. П. Скляра та Ю. В. Карпенка. - Полтава : ПУЕТ, 2022. - 68-69.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31791-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectінтеграція рецептурuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectресторанний туризмuk_UA
dc.titleІнтеграція рецептур та впровадження інноваційних технологій у ресторані-кондитерській «Фраєрка» у контексті ресторанного туризмуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сеник, Радзімовська, Паска.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.