Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31791
Title: | Інтеграція рецептур та впровадження інноваційних технологій у ресторані-кондитерській «Фраєрка» у контексті ресторанного туризму |
Authors: | Сеник, М. Я. Радзімовська, О. В. Паска, М. З. Senyk, M. Ya. Radzimovska, O. V. Paska, M. Z. |
Keywords: | ресторанний бізнес інтеграція рецептур інноваційні технології ресторанний туризм |
Issue Date: | 21-Jan-2022 |
Citation: | Сеник М. Я. Інтеграція рецептур та впровадження інноваційних технологій у ресторані-кондитерській «Фраєрка» у контексті ресторанного туризму / М. Я. Сеник, О. В. Радзімовська, М. З. Паска // Туризм і молодь - 2021 : матеріали кафедр. круглого столу студ. та асп. (м. Полтава 21 грудня 2021 р.) / за заг. ред. Г. П. Скляра та Ю. В. Карпенка. - Полтава : ПУЕТ, 2022. - 68-69. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31791 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сеник, Радзімовська, Паска.pdf | 1.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.