Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30680
Title: | Обгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризму |
Authors: | Паска, М. З. Радзімовська, О. В. Paska, M. Z. Radzimovska, O. V. |
Keywords: | технологія м'ясних продуктів використання нетрадиційної сировини гастротуризм |
Issue Date: | 27-Sep-2021 |
Citation: | Паска М. З. Обгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризму / Паска М. З., Радзімовська О. В. // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : прогр. та тези матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф.(15 вересня 2021 р.). - Київ : НУХТ, 2021. - С. 67-68. |
Abstract: | Метою даної роботи є обгрунтування використання нетрадиційної сировини у технології м’ясних продуктів у контексті гастротуризму Львівщини. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30680 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска, Радзімовська_тези_2021.pdf | 927.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.