Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30680
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Радзімовська, О. В. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, O. V. | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-27T12:18:50Z | - |
dc.date.available | 2021-09-27T12:18:50Z | - |
dc.date.issued | 2021-09-27 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Обгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризму / Паска М. З., Радзімовська О. В. // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : прогр. та тези матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф.(15 вересня 2021 р.). - Київ : НУХТ, 2021. - С. 67-68. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30680 | - |
dc.description.abstract | Метою даної роботи є обгрунтування використання нетрадиційної сировини у технології м’ясних продуктів у контексті гастротуризму Львівщини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | технологія м'ясних продуктів | uk_UA |
dc.subject | використання нетрадиційної сировини | uk_UA |
dc.subject | гастротуризм | uk_UA |
dc.title | Обгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризму | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска, Радзімовська_тези_2021.pdf | 927.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.