Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30680
Title: Обгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризму
Authors: Паска, М. З.
Радзімовська, О. В.
Paska, M. Z.
Radzimovska, O. V.
Keywords: технологія м'ясних продуктів
використання нетрадиційної сировини
гастротуризм
Issue Date: 27-Sep-2021
Citation: Паска М. З. Обгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризму / Паска М. З., Радзімовська О. В. // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : прогр. та тези матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф.(15 вересня 2021 р.). - Київ : НУХТ, 2021. - С. 67-68.
Abstract: Метою даної роботи є обгрунтування використання нетрадиційної сировини у технології м’ясних продуктів у контексті гастротуризму Львівщини.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30680
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска, Радзімовська_тези_2021.pdf927.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.