Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31241
Title: | Аnalysis of the chemical compositionof pasta by using leguminous crops |
Authors: | Beraliyeva, E. B. Kozykan, S. Paska, M. Z. Pavlenchyk, N. F. Бералієва, Є. Б. Козикан, С. Паска, М. З. Павленчик, Н. Ф. |
Keywords: | макаронні вироби хімічний склад бобові культури |
Issue Date: | 15-Nov-2021 |
Citation: | Аnalysis of the chemical compositionof pasta by using leguminous crops / E. B. Beraliyeva, S. Kozykan, M. Z. Paska, N. F. Pavlenchyk // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Х Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ, 2021. - С. 90-91. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31241 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Казахстан_Тези_НУХТ_Паска_Павленчик.pdf | 500.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.