Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31241
Title: Аnalysis of the chemical compositionof pasta by using leguminous crops
Authors: Beraliyeva, E. B.
Kozykan, S.
Paska, M. Z.
Pavlenchyk, N. F.
Бералієва, Є. Б.
Козикан, С.
Паска, М. З.
Павленчик, Н. Ф.
Keywords: макаронні вироби
хімічний склад
бобові культури
Issue Date: 15-Nov-2021
Citation: Аnalysis of the chemical compositionof pasta by using leguminous crops / E. B. Beraliyeva, S. Kozykan, M. Z. Paska, N. F. Pavlenchyk // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Х Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ, 2021. - С. 90-91.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31241
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Казахстан_Тези_НУХТ_Паска_Павленчик.pdf500.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.