Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31452
Title: | Сучасні тенденції виробництва та обслуговування у ресторані-крамниці «М'ясо і Вино» |
Authors: | Калитин, Р. Р. Паска, М. З. Kalytyn, R. R. Paska, M. Z. |
Keywords: | ресторанний бізнес крамниця-ресторан «Вино і М’ясо» клієнтоорієнтований підхід |
Issue Date: | 28-Dec-2021 |
Citation: | Калитин Р. Р. Сучасні тенденції виробництва та обслуговування у ресторані-крамниці «М'ясо і Вино» / Калитин Р. Р., Паска М. З. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : X Всеукр. наук.- практ. конф. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 139-140. |
Abstract: | Мета роботи – проаналізувати особливість клієнтоорієнтованого підходу та реалізацію страв і напоїв в крамниці-ресторані «Вино і М’ясо». |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31452 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Калитин.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.