Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31452
Title: Сучасні тенденції виробництва та обслуговування у ресторані-крамниці «М'ясо і Вино»
Authors: Калитин, Р. Р.
Паска, М. З.
Kalytyn, R. R.
Paska, M. Z.
Keywords: ресторанний бізнес
крамниця-ресторан «Вино і М’ясо»
клієнтоорієнтований підхід
Issue Date: 28-Dec-2021
Citation: Калитин Р. Р. Сучасні тенденції виробництва та обслуговування у ресторані-крамниці «М'ясо і Вино» / Калитин Р. Р., Паска М. З. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : X Всеукр. наук.- практ. конф. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 139-140.
Abstract: Мета роботи – проаналізувати особливість клієнтоорієнтованого підходу та реалізацію страв і напоїв в крамниці-ресторані «Вино і М’ясо».
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31452
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Калитин.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.