Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31452
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалитин, Р. Р.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorKalytyn, R. R.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2021-12-28T10:23:55Z-
dc.date.available2021-12-28T10:23:55Z-
dc.date.issued2021-12-28-
dc.identifier.citationКалитин Р. Р. Сучасні тенденції виробництва та обслуговування у ресторані-крамниці «М'ясо і Вино» / Калитин Р. Р., Паска М. З. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : X Всеукр. наук.- практ. конф. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 139-140.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31452-
dc.description.abstractМета роботи – проаналізувати особливість клієнтоорієнтованого підходу та реалізацію страв і напоїв в крамниці-ресторані «Вино і М’ясо».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectкрамниця-ресторан «Вино і М’ясо»uk_UA
dc.subjectклієнтоорієнтований підхідuk_UA
dc.titleСучасні тенденції виробництва та обслуговування у ресторані-крамниці «М'ясо і Вино»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Калитин.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.