Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31452
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калитин, Р. Р. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Kalytyn, R. R. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-28T10:23:55Z | - |
dc.date.available | 2021-12-28T10:23:55Z | - |
dc.date.issued | 2021-12-28 | - |
dc.identifier.citation | Калитин Р. Р. Сучасні тенденції виробництва та обслуговування у ресторані-крамниці «М'ясо і Вино» / Калитин Р. Р., Паска М. З. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : X Всеукр. наук.- практ. конф. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 139-140. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31452 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – проаналізувати особливість клієнтоорієнтованого підходу та реалізацію страв і напоїв в крамниці-ресторані «Вино і М’ясо». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | крамниця-ресторан «Вино і М’ясо» | uk_UA |
dc.subject | клієнтоорієнтований підхід | uk_UA |
dc.title | Сучасні тенденції виробництва та обслуговування у ресторані-крамниці «М'ясо і Вино» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Калитин.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.