Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31334
Title: | Обробка кавового зерна та її вплив на смак у чашці |
Authors: | Паска, М. З. Карпова, М. Р. Paska, M. Z. Karpova, M. R. |
Keywords: | кафове зерно обробка смакові якості |
Issue Date: | 2-Dec-2021 |
Citation: | Паска М. З. Обробка кавового зерна та її вплив на смак у чашці / Паска М. З., Карпова М. Р. // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матер. другої міжнар. наук.-практ. інтернет конф.( 23 листопада 2021 року). - Мелітополь, 2021. - С. 222-224. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31334 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_стаття_2021.pdf | 476.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.