Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31334
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Карпова, М. Р. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Karpova, M. R. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-02T10:20:57Z | - |
dc.date.available | 2021-12-02T10:20:57Z | - |
dc.date.issued | 2021-12-02 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Обробка кавового зерна та її вплив на смак у чашці / Паска М. З., Карпова М. Р. // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матер. другої міжнар. наук.-практ. інтернет конф.( 23 листопада 2021 року). - Мелітополь, 2021. - С. 222-224. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31334 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафове зерно | uk_UA |
dc.subject | обробка | uk_UA |
dc.subject | смакові якості | uk_UA |
dc.title | Обробка кавового зерна та її вплив на смак у чашці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_стаття_2021.pdf | 476.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.