Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31334
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorКарпова, М. Р.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorKarpova, M. R.-
dc.date.accessioned2021-12-02T10:20:57Z-
dc.date.available2021-12-02T10:20:57Z-
dc.date.issued2021-12-02-
dc.identifier.citationПаска М. З. Обробка кавового зерна та її вплив на смак у чашці / Паска М. З., Карпова М. Р. // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матер. другої міжнар. наук.-практ. інтернет конф.( 23 листопада 2021 року). - Мелітополь, 2021. - С. 222-224.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31334-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафове зерноuk_UA
dc.subjectобробкаuk_UA
dc.subjectсмакові якостіuk_UA
dc.titleОбробка кавового зерна та її вплив на смак у чашціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_стаття_2021.pdf476.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.