Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31334
Title: Обробка кавового зерна та її вплив на смак у чашці
Authors: Паска, М. З.
Карпова, М. Р.
Paska, M. Z.
Karpova, M. R.
Keywords: кафове зерно
обробка
смакові якості
Issue Date: 2-Dec-2021
Citation: Паска М. З. Обробка кавового зерна та її вплив на смак у чашці / Паска М. З., Карпова М. Р. // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матер. другої міжнар. наук.-практ. інтернет конф.( 23 листопада 2021 року). - Мелітополь, 2021. - С. 222-224.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31334
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_стаття_2021.pdf476.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.