Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-70 of 143 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
10
...
15
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-10-27
Особливості забою
Біленчук, Р. В.
;
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Bilenchuk, R. V.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-11-30
Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовин
Паска, М. З.
;
Маркович, І. І.
;
Paska, M. Z.
;
Markovych, I. I.
2020-11-30
Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаванням
Паска, М. З.
;
Маркович, І. І.
;
Paska, M. Z.
;
Markovych, I. I.
2020-11-30
Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною
Мартинюк, І. О.
;
Паска, М. З.
;
Matyniuk, I. O.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкам
Паска, М. З.
;
Маркович, І. І.
;
Paska, M. Z.
;
Markovych, I. I.
2020-11-30
Динаміка показника рН яловичини, залежно від якості м'яса отриманого з моменту забою та у період дозрівання
Дацишин, М.
;
Паска, М. З.
;
Datsyshyn, M.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів
Мартинюк, І. О.
;
Паска, М. З.
;
Matyniuk, I. O.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Розробка нових видів сирокопчених ковбас при використанні нетрадиційної сировини
Василів, А.
;
Паска, М. З.
;
VIasyliv, A.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізу
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
2020-11-30
Аналіз імпортованого в Україну м'яса птиці механічного обвалювання
Паска, М. З.
;
Маркович, І. І.
;
Paska, M. Z.
;
Markovych, I. I.
Discover
Author
143
Паска, М. З.
35
Lychuk, M. H.
35
Личук, М. Г.
27
Kravtsiv, R. Y.
27
Кравців, Р. Й.
9
Markovych, I. I.
9
Маркович, І. І.
9
Мартинюк, І. О.
7
Martyniuk, I. O.
5
Drachuk, U. R.
.
next >
Subject
21
бугайці
15
волинська м'ясна порода
13
мікроелементи
13
типи вищої нервової діяльності
10
технологія
8
хелати
7
біологічно активні речовини
7
фізіологія
6
залізо
6
худоба
.
next >
Date issued
128
2020
11
2021
3
2022
1
2015
Has File(s)
143
true