Перегляд за Автор "Petryshyn Nataliia"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Етнічна гостинність Львівщини: традиції та інновації на прикладі ресторану «Бойківська гостина»(2024) Німець А.; Паска Марія; Петришин Наталія; Nimets A.; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaДокумент Концептуальний підхід розвитку вуличної їжі (на прикладі етно-кафе «Вуглянча»)(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Німець Андрій; Паска Марія; Петришин Наталія; Nimets Andrii; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaДокумент Моделювання рецептур холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Кормуш Олександр; Петришин Наталія; Kormush Oleksandr; Petryshyn NataliiaДокумент Сучасні аспекти виробництва ферментованих продуктів(НУХТ, 2024) Паска Марія; Петришин Наталія; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaДокумент Ферментовані продукти: основна концепція принципів раціонального харчування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Петришин Наталія; Назар Мар’яна; Petryshyn Nataliia; Nazar MarianaДокумент Інноваційні методи використання водоростей у виробництві функціональних продуктів харчування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Кошів Теодора; Маслійчук Ольга; Sidelnyk Anastasiia; Petryshyn Nataliia