Перегляд за Автор "Petryshyn Nataliia"
Зараз показуємо 1 - 20 з 20
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Екологічні інновації в готельному бізнесі: виклики та можливості(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Новак Уляна; Петришин Наталія; Novak Uliana; Petryshyn NataliiaДокумент Екологічні ініціативи у туризмі та сфері гостинності(2025) Удворгелі Л. І.; Петришин Наталія; Udvorheli L. I.; Petryshyn NataliiaДокумент Етнічна гостинність Львівщини: традиції та інновації на прикладі ресторану «Бойківська гостина»(2024) Німець А.; Паска Марія; Петришин Наталія; Nimets A.; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaДокумент Концептуальний підхід розвитку вуличної їжі (на прикладі етно-кафе «Вуглянча»)(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Німець Андрій; Паска Марія; Петришин Наталія; Nimets Andrii; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaДокумент Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», денної та заочної форм здобуття освіти(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Паска Марія; Гузар Уляна; Іжевська Орися; Коркуна Іван; Петришин Наталія; Тесля Ольга; Хромова Мар'яна; Paska Mariia; Huzar Uliana; Izhevska Orysia; Korkuna Ivan; Petryshyn Nataliia; Teslia Olha; Khromova Mariana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти першого бакалаврського рівня є відображення знань, вмінь та навичок, здобутих протягом періоду навчання, в межах компетенцій відповідно освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», а також здатність розв’язувати складні спеціалізовані задачі або практичні проблеми у діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, що передбачає застосування теорій та методів готельно-ресторанної справи і характеризується комплексністю та невизначеністю умов.Документ Методології евристичної експертизи при розробці кулінарної продукції(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Петришин Наталія; Удворгелі Лариса; Petryshyn Nataliia; Udvorheli LarysaДокумент Моделювання рецептур холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Кормуш Олександр; Петришин Наталія; Kormush Oleksandr; Petryshyn NataliiaДокумент Наукова стратегія створення інноваційних продуктів здорового харчування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Петришин Наталія; Petryshyn NataliiaДокумент Новітні технології десертних страв згідно збалансованого раціону(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Петришин Наталія; Шельон Ірина; Petryshyn Nataliia; Shelon IrynaМета дослідження: розроблення технології десертних страв з використанням пектиновмісної сировини для підвищення харчової цінності та зниження їх цукромісткості. The aim of the study is to develop a technology for dessert dishes using pectin-containing raw materials to increase nutritional value and reduce their sugar content.Документ ОК 28. Кваліфікаційна (дипломна) робота : робоча програма обов’язкової освітньої компоненти, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Паска Марія; Гузар Уляна; Петришин Наталія; Тесля Ольга; Іжевська Орися; Коркуна Іван; Хромова Мар’яна; Paska Mariia; Huzar Uliana; Petryshyn Nataliia; Teslia Olha; Izhevska Orysia; Korkuna Ivan; Khromova Mariana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти першого бакалаврського рівня є відображення знань, вмінь та навичок, здобутих протягом періоду навчання, в межах компетенцій відповідно освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», а також здатність розв’язувати складні спеціалізовані задачі або практичні проблеми у діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, що передбачає застосування теорій та методів готельноресторанної справи і характеризується комплексністю та невизначеністю умов.Документ ОК7. Основи наукових досліджень : програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Петришин Наталія; Petryshyn Nataliia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення навчальної дисципліни “Основи наукових досліджень” є надання студенту таких можливостей та переваг: ознайомлення їх із стратегією та тактикою проведення досліджень; залучення студентів до дослідної роботи, надання їм знань про загальні підходи і конкретні методи виконання наукових робіт; ознайомлення їх із науковими принципами дослідження явищ і процесів, що супроводжують професійну діяльність майбутніх спеціалістів; розвиток здібностей до ґрунтовного і творчого засвоєння наукового матеріалу; загальне уявлення і методологія наукових досліджень та їх використання у творчих роботах, що значно поглибить теоретичні знання.Документ ОК7. Основи наукових досліджень : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Петришин Наталія; Petryshyn Nataliia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент ОК7. Основи наукових досліджень : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – основний, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Петришин Наталія; Petryshyn Nataliia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення навчальної дисципліни є залучення студентів до дослідної роботи, надання їм знань про загальні підходи і конкретні методи виконання наукових робіт; ознайомлення їх із науковими принципами дослідження явищ і процесів, що супроводжують професійну діяльність майбутніх спеціалістів.Документ Основи наукових досліджень технології січених м’ясних страв(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Петришин Наталія; Залуга Назар; Petryshyn Nataliia; Zaluha NazarДокумент Основи наукових досліджень інноваційних технологій страв і кулінарних виробів із овочів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Самчук Анна; Петришин Наталія; Samchuk Anna; Petryshyn NataliiaМетою даної роботи є аналіз та практичне впровадження заходів, спрямованих на розширення асортименту, удосконалення технологічних процесів і дослідження якості страв і кулінарних виробів із овочів. The aim of this paper is to analyse and implement measures aimed at expanding the range of products, improving technological processes and studying the quality of vegetable dishes and culinary products.Документ Перспективи використання ізомальтоолігосахариди для виробництва спортивного харчування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Петришин Наталія; Назар Мар’яна; Petryshyn Nataliia; Nazar MarianaДокумент Сучасні аспекти виробництва ферментованих продуктів(НУХТ, 2024) Паска Марія; Петришин Наталія; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaДокумент Технологія листового тіста з збалансованим нутрієнтним складом(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Петришин Наталія; Домчак Тетяна; Petryshyn Nataliia; Domchak TetianaДокумент Ферментовані продукти: основна концепція принципів раціонального харчування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Петришин Наталія; Назар Мар’яна; Petryshyn Nataliia; Nazar MarianaДокумент Інноваційні методи використання водоростей у виробництві функціональних продуктів харчування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Кошів Теодора; Маслійчук Ольга; Sidelnyk Anastasiia; Petryshyn Nataliia