Перегляд за Автор "Martyniuk, I. O."
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Довідник технолога м'ясо-жирового виробництва. Терміни та визначення(2020-12-14) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K.Документ Забійні показники якості бугайців волинської м'ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності(2020-11-25) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.Мета робота: вивчити вплив кормової добавки «Мікроліповіт» на основні забійні показники якості відгодівельних бугайців Волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності.Документ Забійні показники якості бугайців волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності(2020-12-01) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.Документ Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст")(2020-11-23) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.Документ Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з дисципліни "Технологія продуктів функціонального призначення"(2020-12-14) Варивода, Ю. Ю.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Varyvoda, Yu. Yu.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K.Документ Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"(2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Гушнянський, І. М.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Юзьків, М. Ю.; Kravtsiv, R. Y; Hushnianskyi, I. M.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.; Yuzkiv, M. Yu.Документ Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослин(2020-11-30) Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.; Martyniuk, I. O.Документ Проблеми працевлаштування молоді в Україні(2020-11-30) Мартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Martyniuk, I. O.; Paska, M. Z.Документ Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі : навч. посіб для студ. напрямку 0917 "Харчова технологія та інженерія" спец. 7.091705 та 8.05170102 "Технологія жирів та жирозамінників"(2020-12-14) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Ромашко, І. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Romashko, I. S.; Drachuk, U. R.; Halukh, B. I.Документ Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізу(2020-11-30) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.Документ Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ(2020-09-17) Радчук, О. В.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Radchuk, O. V.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.Документ Інноваційні технології у олійно-жировій промисловості(2020-11-25) Паска, М. З.; Жук, О. І.; Мартинюк, І. О.; Драчук, У. Р.; Paska, M. Z.; Zhuk, O. I.; Martyniuk, I. O.; Drachuk, U. R.