Перегляд за Автор "Martyniuk, I. O."
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Довідник технолога м'ясо-жирового виробництва. Терміни та визначення(2020-12-14) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K.Документ Забійні показники якості бугайців волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності(2020-12-01) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.Документ Забійні показники якості бугайців волинської м'ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності(2020-11-25) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.Мета робота: вивчити вплив кормової добавки «Мікроліповіт» на основні забійні показники якості відгодівельних бугайців Волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності.Документ Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст")(2020-11-23) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.Документ Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з дисципліни "Технологія продуктів функціонального призначення"(2020-12-14) Варивода, Ю. Ю.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Varyvoda, Yu. Yu.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K.Документ Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"(2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Гушнянський, І. М.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Юзьків, М. Ю.; Kravtsiv, R. Y; Hushnianskyi, I. M.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.; Yuzkiv, M. Yu.Документ Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослин(2020-11-30) Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.; Martyniuk, I. O.Документ Проблеми працевлаштування молоді в Україні(2020-11-30) Мартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Martyniuk, I. O.; Paska, M. Z.Документ Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі : навч. посіб для студ. напрямку 0917 "Харчова технологія та інженерія" спец. 7.091705 та 8.05170102 "Технологія жирів та жирозамінників"(2020-12-14) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Ромашко, І. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Romashko, I. S.; Drachuk, U. R.; Halukh, B. I.Документ Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізу(2020-11-30) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.Документ Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ(2020-09-17) Радчук, О. В.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Radchuk, O. V.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.Документ Інноваційні технології у олійно-жировій промисловості(2020-11-25) Паска, М. З.; Жук, О. І.; Мартинюк, І. О.; Драчук, У. Р.; Paska, M. Z.; Zhuk, O. I.; Martyniuk, I. O.; Drachuk, U. R.