Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Martyniuk, I. O."

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Довідник технолога м'ясо-жирового виробництва. Терміни та визначення
    (2020-12-14) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K.
  • Документ
    Забійні показники якості бугайців волинської м'ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності
    (2020-11-25) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.
    Мета робота: вивчити вплив кормової добавки «Мікроліповіт» на основні забійні показники якості відгодівельних бугайців Волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності.
  • Документ
    Забійні показники якості бугайців волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності
    (2020-12-01) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.
  • Документ
    Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст")
    (2020-11-23) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.
  • Документ
    Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з дисципліни "Технологія продуктів функціонального призначення"
    (2020-12-14) Варивода, Ю. Ю.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Varyvoda, Yu. Yu.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K.
  • Документ
    Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
    (2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Гушнянський, І. М.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Юзьків, М. Ю.; Kravtsiv, R. Y; Hushnianskyi, I. M.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.; Yuzkiv, M. Yu.
  • Документ
    Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослин
    (2020-11-30) Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.; Martyniuk, I. O.
  • Документ
    Проблеми працевлаштування молоді в Україні
    (2020-11-30) Мартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Martyniuk, I. O.; Paska, M. Z.
  • Документ
    Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі : навч. посіб для студ. напрямку 0917 "Харчова технологія та інженерія" спец. 7.091705 та 8.05170102 "Технологія жирів та жирозамінників"
    (2020-12-14) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Ромашко, І. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Romashko, I. S.; Drachuk, U. R.; Halukh, B. I.
  • Документ
    Удосконалення технології варених ковбас при використанні м’яса із специфічним розвитком автолізу
    (2020-11-30) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.
  • Документ
    Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ
    (2020-09-17) Радчук, О. В.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Radchuk, O. V.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.
  • Документ
    Інноваційні технології у олійно-жировій промисловості
    (2020-11-25) Паска, М. З.; Жук, О. І.; Мартинюк, І. О.; Драчук, У. Р.; Paska, M. Z.; Zhuk, O. I.; Martyniuk, I. O.; Drachuk, U. R.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок