Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 151-160 of 207 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-05-19VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвиткуЛяшко, Олександра; Турчин, Валентин; Холявка, Володимир; Радзімовська, Ольга; Lyashko, Oleksandra; Turchyn, Valentyn; Kholyavka, Volodymyr; Radzimovska, Olga
2022-05-19Адаптація підприємств ресторанного господарства в період карантинних обмеженьЛяшовський, Михайло; Маслійчук, Ольга; Liashovskyi, Mykhailo; Masliichuk, Olha
2022-05-19Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послугЛевків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiya-Mariya; Paska, Mariya
2022-05-19Особливості організації прийомів-банкетів на дипломатичному рівніЛевицький, Іван; Колісниченко, Тетяна; Levytskyi, Ivan; Kolisnychenko, Tetiana
2022-05-19Харчування робітників бізнес-центрівЛяшко, Данило; Зайцева, Валентина; Liashko, Danylo; Zaitseva, Valentyna
2022-05-19Використання франчайзингу в ресторанній галузіЛисенко, Аліна; Кукліна, Тетяна; Lysenko, Alina; Kuklina, Tetiana
2022-05-19Війна та ресторанний бізнес : можливості виживанняЛевчук, Алла; Levchuk, Alla
2022-05-19Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish»Ліщишин, Євген; Кукліна, Тетяна; Lishchyshyn, Yevhen; Kuklina, Tetiana
2022-05-19Культура поведінки працівників готелюМакогон, Ірина; Кукліна, Тетяна; Makohon, Iryna; Kuklina, Tetiana
2022-05-19Інновації, як можливості відновлення та розвитку сфери туризму в умовах пандеміїСвирида, Мар’яна; Павленчик, Наталія; Svyryda, Maryana; Pavlenchyk, Nataliya