Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
"Здоровий спосіб життя"
"Теоретико-методичні засади спортивних та рекреаційних ігор"
Сучасні проблеми розвитку теорії та методики гімнастики
Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 13 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-09-17
Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо"
Калитин, Роксолана
;
Перун, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Холявка, Володимир
;
Kalytyn, Roksolana
;
Perun, Mariia
;
Radzimovska, Olha
;
Kholiavka, Volodymyr
2022-05-19
Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування
Данилишин, Ярина
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Danylyshyn, Yaryna
;
Paska, Mariya
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
Аналіз якості обслуговування кейтерингової компанії «Chef»
Мосійчук, Мар’яна
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Mosiychuk, Maryana
;
Paska, Mariya
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
Особливості підготовки кваліфікованого персоналу для сфери обслуговування
Давидова, Ольга
;
Холявка, Володимир
;
Радзімовська, Ольга
;
Davydova, Olga
;
Kholyavka, Volodymyr
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
Впровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарства
Фітель, Наталія
;
Радзімовська, Ольга
;
Fitel, Nataliya
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярність
Сікута, Христина
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Sikuta, Khrystyna
;
Paska, Mariya
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвитку
Ляшко, Олександра
;
Турчин, Валентин
;
Холявка, Володимир
;
Радзімовська, Ольга
;
Lyashko, Oleksandra
;
Turchyn, Valentyn
;
Kholyavka, Volodymyr
;
Radzimovska, Olga
2023-05-18
Ресторан «Жаровня на Замку»: спеціалізація, атмосфера та додаткові послуги закладу
Федькович, Аліна
;
Шустак, Ірина
;
Радзімовська, Ольга
;
Fedkovych, Alina
;
Shustak, Iryna
;
Radzimovska, Olha
2023-05-18
Перспективи розвитку інновацій у рестораному бізнесі
Кузьмич, Вікторія
;
Сідельник, Анастасія
;
Радзімовська, Ольга
;
Kuzmych, Viktoriia
;
Sidelnyk, Anastasiia
;
Radzimovska, Olha
2023-05-18
Аналіз роботи готельно-ресторанного господарства на прикладі комплексу «Шато»
Потопа, Катерина
;
Радзімовська, Ольга
;
Potopa, Kateryna
;
Radzimovska, Olha
Discover
Author
1
Fedkovych, Alina
1
Fitel, Nataliya
1
Hrytsak, Anastasiia
1
Kalytyn, Roksolana
1
Kholiavka, Volodymyr
1
Kuzmych, Viktoriia
1
Lyashko, Oleksandra
1
Mosiychuk, Maryana
1
Olenich, Zoriana
1
Perun, Mariia
.
< previous
next >
Subject
4
restaurant
4
ресторан
3
restaurant business
3
service
2
catering
2
war
2
війна
2
кейтеринг
2
обслуговування
2
ресторанний бізнес
.
next >
Date issued
6
2022
6
2023
1
2021
Has File(s)
13
true