Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34183
Title: Перспективи розвитку інновацій у рестораному бізнесі
Other Titles: Prospects for the development of innovations in restaurant business
Authors: Кузьмич, Вікторія
Сідельник, Анастасія
Радзімовська, Ольга
Kuzmych, Viktoriia
Sidelnyk, Anastasiia
Radzimovska, Olha
Keywords: ресторан
інновації
перспективи
restaurant
innovations
prospects
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Кузьмич В. Перспективи розвитку інновацій у рестораному бізнесі / Вікторія Кузьмич, Анастасія Сідельник, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 125–127.
Abstract: Мета роботи: дослідити перспективи розвитку інновацій у рестораннму бізнесі. The purpose of the work: to investigate the prospects for the development of innovations in the restaurant business.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34183
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Viktoriia Kuzmych,.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.