Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36519
Title: М'ясо дичини для закладів ресторанного господарства
Other Titles: Game meat for the restaurant industry
Authors: Гуралевич, Віталій
Паска, Марія
Huralevych, Vitalii
Paska, Mariia
Keywords: м’ясо оленини
заклади ресторанного господарства
venison meat
restaurant establishments
Issue Date: 2024
Citation: Гуралевич В. М'ясо дичини для закладів ресторанного господарства / Віталій Гуралевич, Марія Паска // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution: 90 International scientific conference of young scientist and students (April, 11–12 2024). – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 1. – Р. 297.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Мета. розробити технологію приготування та встановити органолептичні властивості страв із м’яса оленини для закладів ресторанного господарства. Objective. to develop a cooking technology and establish the organoleptic properties of venison meat dishes for restaurant establishments.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36519
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vitalii Huralevych, Paska Mariia.pdf324.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.