Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36519
Title: | М'ясо дичини для закладів ресторанного господарства |
Other Titles: | Game meat for the restaurant industry |
Authors: | Гуралевич, Віталій Паска, Марія Huralevych, Vitalii Paska, Mariia |
Keywords: | м’ясо оленини заклади ресторанного господарства venison meat restaurant establishments |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Гуралевич В. М'ясо дичини для закладів ресторанного господарства / Віталій Гуралевич, Марія Паска // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution: 90 International scientific conference of young scientist and students (April, 11–12 2024). – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 1. – Р. 297. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Мета. розробити технологію приготування та встановити органолептичні властивості страв із м’яса оленини для закладів ресторанного господарства. Objective. to develop a cooking technology and establish the organoleptic properties of venison meat dishes for restaurant establishments. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36519 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vitalii Huralevych, Paska Mariia.pdf | 324.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.