М'ясо дичини для закладів ресторанного господарства
Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета. розробити технологію приготування та встановити органолептичні
властивості страв із м’яса оленини для закладів ресторанного господарства. Objective. to develop a cooking technology and establish the organoleptic
properties of venison meat dishes for restaurant establishments.
Опис
Ключові слова
м’ясо оленини, заклади ресторанного господарства, venison meat, restaurant establishments
Бібліографічний опис
Гуралевич В. М'ясо дичини для закладів ресторанного господарства / Віталій Гуралевич, Марія Паска // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution: 90 International scientific conference of young scientist and students (April, 11–12 2024). – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 1. – Р. 297.