Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34962
Title: | Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства |
Other Titles: | Theoretical and practical principles of organizing the safety and quality of food products in restaurants |
Authors: | Калник, Олег Паска, Марія Kalnyk, Oleh Paska, Mariia |
Keywords: | якість безпечність заклади ресторанного господарства quality restaurant establishments economy safety |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Калник О. Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства / Олег Калник, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 163–164. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34962 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Oleh Kalnyk, Mariia Paska (1).pdf | 597.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.