Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2023-10-12
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
якість, безпечність, заклади ресторанного господарства, quality, restaurant establishments economy, safety
Бібліографічний опис
Калник О. Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства / Олег Калник, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 163–164.