Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34862
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фик, Богдан | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Fyk, Bohdan | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T11:32:02Z | - |
dc.date.available | 2023-11-14T11:32:02Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Фик Б, Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції / Богдан Фик, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 229–230. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34862 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | страви кухні Галичини | uk_UA |
dc.subject | аналітичний склад | uk_UA |
dc.subject | dishes of Galician cuisine | uk_UA |
dc.subject | analytical composition | uk_UA |
dc.title | Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції | uk_UA |
dc.title.alternative | Analytical composition of Galician cuisine as an innovative method of valorizing traditional products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bohdan Fyk, Mariia Paska.pdf | 596.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.