Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34862
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФик, Богдан-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorFyk, Bohdan-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-11-14T11:32:02Z-
dc.date.available2023-11-14T11:32:02Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationФик Б, Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції / Богдан Фик, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 229–230.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34862-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectстрави кухні Галичиниuk_UA
dc.subjectаналітичний складuk_UA
dc.subjectdishes of Galician cuisineuk_UA
dc.subjectanalytical compositionuk_UA
dc.titleАналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукціїuk_UA
dc.title.alternativeAnalytical composition of Galician cuisine as an innovative method of valorizing traditional productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bohdan Fyk, Mariia Paska.pdf596.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.