Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34110
Title: | Концептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогодення |
Other Titles: | Conceptual foundations of the development of Lviv cuisine in today's conditions |
Authors: | Найда, Остап Чирка, Вячеслав Фик, Богдан Паска, Марія Naida, Ostap Chyrka, Viacheslav Fyk, Bohdan Paska, Mariia |
Keywords: | ресторан львівська кухня концептуальний розвиток restaurant Lviv cuisine conceptual development |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Концептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогодення / Остап Найда, Вячеслав Чирка, Богдан Фик, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 331–332. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34110 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ostap Naida, .pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.