Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34110
Title: Концептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогодення
Other Titles: Conceptual foundations of the development of Lviv cuisine in today's conditions
Authors: Найда, Остап
Чирка, Вячеслав
Фик, Богдан
Паска, Марія
Naida, Ostap
Chyrka, Viacheslav
Fyk, Bohdan
Paska, Mariia
Keywords: ресторан
львівська кухня
концептуальний розвиток
restaurant
Lviv cuisine
conceptual development
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Концептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогодення / Остап Найда, Вячеслав Чирка, Богдан Фик, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 331–332.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34110
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ostap Naida, .pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.