Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"День студентської науки"
"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"
"Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті"
"Молода спортивна наука України"
"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"
"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"
Українському футболу - 115 років
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 16 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-02-18
Формат ресторану «Dark kitchen» : адаптація в умовах карантину
Маслійчук, О.
;
Masliichuk, O.
2022-10-06
Стиль страв молекулярної кухні
Гузенко, Ірина
;
Радзімовська, Ольга
;
Huzenko, Iryna
;
Radzimovska, Olha
2022-10-06
Current trends of creating menu in restaurant business establishments
Tomalia, Tetiana
;
Halmiz, Yulia
;
Халміз, Юлія
;
Томалія, Тетяна
2022-10-06
Готельно-ресторанний бізнес у сучасних умовах
Нікітіна, Тетяна
;
Nikitina, Tetiana
2022-10-06
Розширення асортименту виробів оздоровчого призначення у закладах ресторанного господарства
Кирпіченкова, Оксана
;
Стахурська, Лілія
;
Kyrpichenkova, Oksana
;
Stakhurska, Liliia
2022-10-06
Analysis of the hospitality industry in western Ukraine during the war
Hrafska, Oryslava
;
Bodnar, Roman
;
Графська, Орислава
;
Боднар, Роман
2022-10-06
Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесу
Рябенька, Марина
;
Лук’янець, Алла
;
Riabenka, Maryna
;
Lukianets, Alla
2022-10-06
Актуальність корпоративної соціальної відповідальності в галузі гостинності в умовах війни
Павленчик, Наталія
;
Лешко, Христина
;
Pavlenchyk, Nataliia
;
Leshko, Khrystyna
2022-01-21
Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарства
Петришин, Наталія
;
Ланиця, Ірина
;
Petryshyn, Nataliia
;
Lanytsia, Iryna
2022-01-21
Модернізація дитячого меню в закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Карпова, Марта
;
Paska, Mariia
;
Karpova, Marta
Discover
Author
2
Huzar, Uliana
2
Гузар, Уляна
1
Bodnar, Roman
1
Halmiz, Yulia
1
Hirenko, Nataliia
1
Hrafska, Oryslava
1
Huzenko, Iryna
1
Karman, Tetiana
1
Karpova, Marta
1
Kramarenko, Dmytro
.
next >
Subject
8
restaurant
3
інновації
2
hotel
2
war
2
війна
2
готель
2
ресторанний бізнес
2
тренд
1
black elderberry
1
business
.
next >
Date issued
14
2022
1
2021
1
2023
Has File(s)
16
true