Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"День студентської науки"
"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"
"Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті"
"Молода спортивна наука України"
"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"
"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"
Українському футболу - 115 років
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-02-18
Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19
Баль-Прилипко, Л.
;
Швець, О.
;
Паска, М.
;
Bal-Prylypko, L.
;
Shvets, O.
;
Paska, M.
2021-02-18
Перспективні методи рафінації рослинних олій
Жук, О.
;
Паска, М.
;
Zhuk, O.
;
Paska, M.
2021-02-18
Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна
Карпова, М.
;
Паска, М.
;
Karpova, M.
;
Paska, M.
2021-02-18
Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змагань
Левчук, А.
;
Паска, М.
;
Levchuk, A.
;
Paska, M.
2021-02-18
Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства
Куцмида, А.
;
Паска, М.
;
Kutsmyda, A.
;
Paska, M.
2021-02-18
Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"
Паска, М.
;
Paska, M.
2021-02-18
Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова
Радзімовська, О.
;
Паска, М.
;
Холявка, В.
;
Radzimovska, O.
;
Paska, M.
;
Kholiavka, V.
2021-02-18
Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу
Баль-Прилипко, Л.
;
Паска, М.
;
Дерев'янко, Л.
;
Назаренко, Н.
;
Bal-Prylypko, L.
;
Paska, M.
;
Derevianko, L.
;
Nazarenko, M.
Discover
Author
8
Паска, М.
2
Bal-Prylypko, L.
2
Баль-Прилипко, Л.
1
Derevianko, L.
1
Karpova, M.
1
Kholiavka, V.
1
Kutsmyda, A.
1
Levchuk, A.
1
Nazarenko, M.
1
Radzimovska, O.
.
next >
Subject
1
COVID-19
1
HACCP
1
акліматизація.
1
аналіз ринку
1
антиоксидант
1
бездротовий інтерфейс
1
відвідувачі
1
готельно-ресторанна справа
1
гірська хвороба
1
дегустатор
.
next >