Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28623
Title: | Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19 |
Authors: | Баль-Прилипко, Л. Швець, О. Паска, М. Bal-Prylypko, L. Shvets, O. Paska, M. |
Keywords: | COVID-19 карвакрол кверцетин рекомендації |
Issue Date: | 18-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Баль-Прилипко Л. Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19 / Л. Баль-Прилипко, О. Швець, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського. 2020. - С. 16-18. |
Abstract: | Метою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28623 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Баль_Швець_Паска_2020.pdf | 576.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.