Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28623
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаль-Прилипко, Л.-
dc.contributor.authorШвець, О.-
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorBal-Prylypko, L.-
dc.contributor.authorShvets, O.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.date.accessioned2021-02-18T08:32:11Z-
dc.date.available2021-02-18T08:32:11Z-
dc.date.issued2021-02-18-
dc.identifier.citationБаль-Прилипко Л. Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19 / Л. Баль-Прилипко, О. Швець, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського. 2020. - С. 16-18.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28623-
dc.description.abstractМетою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectCOVID-19uk_UA
dc.subjectкарвакролuk_UA
dc.subjectкверцетинuk_UA
dc.subjectрекомендаціїuk_UA
dc.titleВплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Баль_Швець_Паска_2020.pdf576.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.