Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28623
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баль-Прилипко, Л. | - |
dc.contributor.author | Швець, О. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Bal-Prylypko, L. | - |
dc.contributor.author | Shvets, O. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-18T08:32:11Z | - |
dc.date.available | 2021-02-18T08:32:11Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-18 | - |
dc.identifier.citation | Баль-Прилипко Л. Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19 / Л. Баль-Прилипко, О. Швець, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського. 2020. - С. 16-18. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28623 | - |
dc.description.abstract | Метою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | COVID-19 | uk_UA |
dc.subject | карвакрол | uk_UA |
dc.subject | кверцетин | uk_UA |
dc.subject | рекомендації | uk_UA |
dc.title | Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19 | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Баль_Швець_Паска_2020.pdf | 576.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.