Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28623
Title: Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19
Authors: Баль-Прилипко, Л.
Швець, О.
Паска, М.
Bal-Prylypko, L.
Shvets, O.
Paska, M.
Keywords: COVID-19
карвакрол
кверцетин
рекомендації
Issue Date: 18-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Баль-Прилипко Л. Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19 / Л. Баль-Прилипко, О. Швець, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського. 2020. - С. 16-18.
Abstract: Метою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28623
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Баль_Швець_Паска_2020.pdf576.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.