Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28622
Title: Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу
Authors: Баль-Прилипко, Л.
Паска, М.
Дерев'янко, Л.
Назаренко, Н.
Bal-Prylypko, L.
Paska, M.
Derevianko, L.
Nazarenko, M.
Keywords: м'ясна сировина
морепродукти
ковбасні вироби
оптимізація рецептури.
Issue Date: 18-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу / Л. Баль-Прилипко, М. Паска, Л. Дерев'янко, М. Назаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського. 2020. - С. 136-138.
Abstract: Мета роботи – теоретично та експериментально обґрунтувати склад та розробити технологію виготовлення полікомпонентних харчових продуктів оздоровчого спрямування у вигляді сосисок, ковбас із використанням м’ясної сировини в поєднанні з морепродуктами.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28622
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Баль_Паска_Деревянко_2020.pdf573.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.