Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28622
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баль-Прилипко, Л. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Дерев'янко, Л. | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Н. | - |
dc.contributor.author | Bal-Prylypko, L. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.contributor.author | Derevianko, L. | - |
dc.contributor.author | Nazarenko, M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-18T08:23:10Z | - |
dc.date.available | 2021-02-18T08:23:10Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-18 | - |
dc.identifier.citation | Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу / Л. Баль-Прилипко, М. Паска, Л. Дерев'янко, М. Назаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського. 2020. - С. 136-138. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28622 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – теоретично та експериментально обґрунтувати склад та розробити технологію виготовлення полікомпонентних харчових продуктів оздоровчого спрямування у вигляді сосисок, ковбас із використанням м’ясної сировини в поєднанні з морепродуктами. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | м'ясна сировина | uk_UA |
dc.subject | морепродукти | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | оптимізація рецептури. | uk_UA |
dc.title | Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Баль_Паска_Деревянко_2020.pdf | 573.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.