Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28622
Title: | Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу |
Authors: | Баль-Прилипко, Л. Паска, М. Дерев'янко, Л. Назаренко, Н. Bal-Prylypko, L. Paska, M. Derevianko, L. Nazarenko, M. |
Keywords: | м'ясна сировина морепродукти ковбасні вироби оптимізація рецептури. |
Issue Date: | 18-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу / Л. Баль-Прилипко, М. Паска, Л. Дерев'янко, М. Назаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського. 2020. - С. 136-138. |
Abstract: | Мета роботи – теоретично та експериментально обґрунтувати склад та розробити технологію виготовлення полікомпонентних харчових продуктів оздоровчого спрямування у вигляді сосисок, ковбас із використанням м’ясної сировини в поєднанні з морепродуктами. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28622 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Баль_Паска_Деревянко_2020.pdf | 573.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.