Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28635
Title: Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна
Authors: Карпова, М.
Паска, М.
Karpova, M.
Paska, M.
Keywords: дегустатор
кава
капінг
зерно
Issue Date: 18-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Карпова М. Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна / М. Карпова, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 55-57.
Abstract: Мета роботи – професійно продегустувати каву та провести органолептичне оцінювання обсмаженого кавового зерна.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28635
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Карпова_Паска_2020.pdf561.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.