Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28635
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарпова, М.-
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorKarpova, M.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.date.accessioned2021-02-18T10:08:38Z-
dc.date.available2021-02-18T10:08:38Z-
dc.date.issued2021-02-18-
dc.identifier.citationКарпова М. Капінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зерна / М. Карпова, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 55-57.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28635-
dc.description.abstractМета роботи – професійно продегустувати каву та провести органолептичне оцінювання обсмаженого кавового зерна.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectдегустаторuk_UA
dc.subjectкаваuk_UA
dc.subjectкапінгuk_UA
dc.subjectзерноuk_UA
dc.titleКапінг як спосіб органолептичного оцінювання обсмаженого кавового зернаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Карпова_Паска_2020.pdf561.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.