Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28645
Title: Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змагань
Authors: Левчук, А.
Паска, М.
Levchuk, A.
Paska, M.
Keywords: здорове харчування
антиоксидант
гірська хвороба
акліматизація.
Issue Date: 18-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Левчук А. Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змагань / А. Левчук, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 76-79.
Abstract: Мета роботи – упровадити у раціон харчування спортсменів, які займаються гірськолижними видами спорту та альпінізмом, комплексу антиоксидантів: вітаміну С, вітаміну Е та ліполієвої кислоти для акліматизації на висотах понад 2500 м над рівнем моря.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28645
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Левчук_Паска_2020.pdf578.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.