Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28645
Title: | Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змагань |
Authors: | Левчук, А. Паска, М. Levchuk, A. Paska, M. |
Keywords: | здорове харчування антиоксидант гірська хвороба акліматизація. |
Issue Date: | 18-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Левчук А. Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змагань / А. Левчук, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 76-79. |
Abstract: | Мета роботи – упровадити у раціон харчування спортсменів, які займаються гірськолижними видами спорту та альпінізмом, комплексу антиоксидантів: вітаміну С, вітаміну Е та ліполієвої кислоти для акліматизації на висотах понад 2500 м над рівнем моря. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28645 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Левчук_Паска_2020.pdf | 578.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.